سبد محصولات

امروزه با پیشرفت و توسعه تکنولوژی و به دنبال آن پیدایش نیازهای جدید بشر، ابزارهای مختلف و ادوات متنوعی برای دست پیدا کردن و رفع این نیازها ساخته شده است. اختراع، توسعه و به کارگیری ادوات راه سازی نیز جدا از این موضوع نیست و امروزه به نسبت پیچیدگی موجود در ساخت و ساز ها و وجود ابر سازه ها ماشین آلات عملیات های خاکی و راهسازی و عمرانی متنوعی نیز به فراخور نیاز وجود دارند. انواع ماشین آلات راهسازی شامل تجهیزاتی است که برای جابه‌جایی مصالح، خاکبرداری، ساخت و ایجاد زیرساخت آسفالت راه‌ها و بزرگراه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. که در زیر به چند نمونه از معروف ترین آنها اشاره میشود.

 بیل مکانیکی

بيل های مكانیکی  برای گودبرداری در خاک های نرم و سخت، سنگ های نرم و مواد غيرسنگی استفاده می گردد. برای حفاری کانال هایی جهت جاگذاری لوله ها و كابل های ادارات برق، تلفن و آب و فاضلاب و حوضچه های بزرگ و نوع خاص آن برای معادن مورد استفاده قرار می گيرد. بيل های مكانیکی میتوانند انواع خاک ها بجز صخره سنگ ها را حفر نمايند. صخره سنگ ها بايد ابتدا توسط دستگاه هایی مانند ريپر يا چكش هيدرولیکی تخريب و پس از آن توسط بيل برداشت شوند. امروزه روز بیل های مکانیکی به دستگاه های پرطرفدار تبدیل گشته اند و از سایز های یک و نیم تن برای امور شخصی و خانگی،  تا تناز 50 تن که مخصوص امور معدنی است تولید و عرضه میشوند. نوعی از بیل های مکانیکی نیز وجود دارند که به دلیل نوع سازه و حجم بسیار بالا و عجیب بارگیری آنها با نام تجاری شاول عرضه میشوند. جالب است بدانید از قدیم تا به اکنون این دستگاه ها هم به صورت دکل ثابت یعنی بوم و استیک و هم به صورت دکل های کابلی تولید شده اند و میشوند. در کشور عزیمان ایران نیز شرکت سنوپارس به عنوان یکی از بازیگران اصلی بازار در حال تولید مینی بیل زنجیری ۶ تن در دو سری میباشد و به زودی با توکل به پروردگار متعال بیل های مکانیکی سایز های معدنی نیز در دستور کار قرار دارد.

 بکهولودر

بکهولودرهادر گذشته و ابتدای تولد این دستگاه  گونه ‌ای بوده اند که هسته مرکزی  تراکتوری که در قسمت پشت خود یک بیل مکانیکی و در بخش جلو، یازوی لودری داشتند. و برای کارهای سبک استفاده میشده اند. با گذر زمان به دلیل دو کاره بودن این دستگاه و کاربرد آن  در بسیاری از پروژه ‌ها استقبال از این دستگاه افزایش یافت  و رفته رفته سازه این دستگاه و بازوی لودری و بیل عقب آن تغییرات اساسی یافته و تراکتور مرکزی حذف شد و امروزه شاهده بکهولودر هایی با استراکچر و شاسی یکپارچه و قدرتمند هستیم. کاربرد بکهولودر عبارت است از : لایروبی، خاکبرداری ، بارگیری کامیون های حمل خاک حمل لوله ها کندن کانال های برای لوله گذاری کار در خاک های نرم و مناطق کشاورزی و….

شناسنامه بکهولودر در ایران نیز شرکت سنوپارس میباشد. که بالغ بر ۲۰ نوع بکهولودر در ورژن های مختلف تولید نموده است که هم اکنون سری های SPMAX یعنی نسل جدید تولیدات شرکت سنوپارس به نحوی کارهای سنگین در حد ماشین آلات لودر و بیل های مکانیکی را انجام و به پایان میرساند.

اسکید لودر

از آنجایی که  افزایش جمعیت در جهان همواره مساله مهمی بوده و این جمعیت منجر به تراکم بالای شهرسازی ها شده است میل به تولید ماشین آلات یونیک و کامپکت(کوچک) بخشی از احساس نیاز ها بوده است. مینی لودر ها یکی از انواع ماشین آلات پرکاربرد در صنعت راهسازی، شهری و امدادی هستند که قابلیت نصب انواع ادوات به فراخور پروژه ها را در کمتری زمان جابجایی دارا هستند. این محصول در دو نوع لاستیکی و زنچیری تولید شده و در بازار جهانی موجود استو اسکید لودر یا همان اسکید استییر لودر حرکتی مانند بیل های مکانیکی دارد و دارای مانور بسیار بالا در مکانی کوچک هستند. به دلیل سرعت و  مانور بالا در انواع عملیات کاری این دستگاه در حال حاضر در پروژه های امدادی بحرانی مانند سیل و زلزله، ساخت و ساز ها، دامداری ها و گلخانه ها، صنایع فولاد و …. مورد استفاده قرار گرفته است.

شرکت سنوپارس نیز یکی از تولیدکننگان اسکید لودر در ایران است که این محصول با نام تجاری SPMC-40 با وزن کاری ۴ تن و قابلیت های فلو(HighFlow) یعنی توانایی نصب و به کار گیری بیش از ۸۰ نوع ادوات در حال تولید و عرضه به بازار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب